25
Lun, Ian
62 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Sintagma din titlu este valabilă din mai multe motive. Primul dintre ele este că, de acum cunoscuta expoziție florală care a devenit tradițională de Zilele municipiului Turda, a fost găzduită în acest an de Liceul teoretic ”Liviu Rebreanu”, nu de Colegiul național ”Mihai Viteazu”, așa cum eram obișnuiți.

Expoziția de aranjamente florale, ExpoFlora 2012, și-a deschis porțile vineri, 31 august 2012, la ora 12.00, în prezența oficialităților locale și județene iar apoi a vizitatorilor.  Panglica inaugurală a fost tăiată de viceprimarul Lucian Nemeș și prefectul județului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan.

 

Thumbnail image

La ediția din acest an au participat 35 de firme, mai puține decât la edițiile anterioare.

Thumbnail image

Dealtfel și locația a fost mai puțin generoasă, lipsa luminii naturale intense de pe coridoarele CNMV făcându-se remarcată când a fost vorba ca aranjamentele florale să fie puse în evidență, pe măsura muncii horticultorilor participanți.

Thumbnail image

Firmele care expun la ExpoFlora 2012 sunt din Cravoia, Pitești, Sibiu, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Aiud, Ciumbrud dar bineînțeles, și din Turda și Mihai Viteazu.

Thumbnail image

Printre lucrurile inedite prezentate la această ediție au fost ornamente artificiale, aranjamente florale artificiale, produse din ceramică, dar și aranjamente din plante printre care un “elicopter verde” și un ”elefant - tufă”.

Thumbnail image

Organizatori vor răsplăti efortul participanților la ediția din acest an a expoziției florale de la Zilele municipiului Turda cu premii și diplome decernate în cadru festiv.

Aprecierile publicului însă sunt meritate de toate firmele participante, florile gingașe și frumoase încântând vizitatorii expoziției dar mai ales pe reprezentantele sexului frumos, ele, mai ales, fiind cele care nu au plecat cu mâna goală de la ExpoFlora 2012.
Thumbnail image

Ce de fiecare dată, la standurile de la ExpoFlora din acest an, vizitatorii pot să își achiziționeze atât plante cât și răsaduri sau bulbi.

Thumbnail image

Ediția din acest an a avut standuri amenajate și afară, în curtea Liceului teoretic ”Liviu Rebreanu”. Intrarea a fost aranjată foarte frumos de către SC Domeniul Public Turda, firma turdeană cu mare tradiție în cultivarea florilor ornamentale dar și în amenajarea unor spații verzi de mare frumusețe, cu ajutorul specialiștilor săi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh