19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Acesta este dezideratul colectivului care s-a implicat în organizarea Zilelor municipiului Turda din acest an, un colectiv condus, de această dată de consilierul local Cristian Matei și de viceprimarul Lucian Nemeș. Primarul Tudor Ștefănie i-a lăsat la cârma organizării acestor manifestări fără să se opună. De altfel, primarul ales al municipiului nu a participat nici la ceremonia de deschidere, fiind plecat din oraș deja de câteva zile, având ca principală destinație nunta lui Eba, fiica președintelui Băsescu.
Ceremonia de deschidere a Zilelor municipiului Turda a fost găzduită de Sala Mare a Primărie municipiului Turda. Au fost invitați un ministru secretar de stat de la Ministerul Culturii, Victor Opaschi, (aflat cu treabă pe la Cluj), prefectul județului, senatorul Alexandru Cordoș, consilieri județeni și primari ai localităților din vecinătate. Amfitrionul a fost, cum era și normal, în absența primarului Ștefănie, viceprimarul Lucian Nemeș.
Tinerețea sa l-a ajutat să se descurce foarte bine, a dat rând pe rând cuvântul invitaților, pentru ca, la final să declare simplu că Zilele municipiului Turda au fost deschise invitându-i pe turdeni să ia parte la manifestările din program și amintind succint câteva dintre ele.
Discursurile au fost în nota obișnuită, de "gâdilare" a orgoliului turdenilor, cu promisiuni care, știm deja din experiență, sunt uitat imediat ce reprezentantul autorităților închide gura. Important este gestul prefectului de a participa la deschiderea Zilelor municipiului Turda, fapt care arată că, totuși, consideră Turda un oraș important de pe harta teritoriului asupra căruia guvernul i-a dat o autoritate.Thumbnail imageThumbnail image

Thumbnail image

Thumbnail image

Thumbnail image

Thumbnail image

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh