16
Sam, Ian
48 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Zilele municipiului Turda, manifestare devenită tradițională în ultimii ani, a ajuns, iată, la cea de-a douăsprezecea ediție. O duzină de ediții construite, rând pe rând, tocmai cu frica de a nu organiza o manifestare de duzină. Astfel s-au strâns, cel puțin în ultimii 9-8 ani, ediții extrem de reușite, atât din punct de vedere organizatoric, cât și ca succes de public. Miile de turdeni prezenți în fiecare zi a manifestărilor, an de an, au certificat această reușită.

Așa s-a întâmplat și aseară când trei-patru mii (recunosc faptul că cifra avansată de mine nu are la bază nimic științific) de oameni s-au înghesuit la concertele pregătite pentru prima seară. CRBL a fost cel responsabil cu încălzirea atmosferei, iar turdenii au cântat a doua oară cu el în acest an, unde mai pui că l-au văzut și la Zilele Câmpiei Turzii.
A urmat Connect-R, favoritul fetelor din această perioadă care și-a cântat piesele, și-a prezentat dansatorii din trupă, pregătind punctul culminant, piesa sa d rezistență cu arhicunoscutul refren "eu vara asta nu dorm".
După ce fetele au exultat a fost rândul băieților să o aplaude și să cânte cu Andreea Bănică, o artistă aflată în revenire pe scenă după un concediu de maternitate binemeritat. Ea a fost cea care a închis prima zi a manifestărilor, 31 august 2012, una reușită, dar turdenii așteaptă mai mult de la artiștii care vor fi prezenți în a doua zi a manifestărilor și mai ales de la cei care le vor închide.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh