19
Mie, Iun
4 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank se desfășoară la Cluj, în cadrul ZAIN- Design Expressions 2016. Evenimentul de lansare are loc la Casa Tranzit, Cluj, str. Baritiu, nr. 16 (intrare dinspre str. Fără Nume), joi, 3 noiembrie, începând cu ora 21.00. Petrecerea continuă cu un concert Grimus și un open bar oferit de Stella Artois și Campari. Accesul la acest eveniment este liber pe tot parcursul serii, în limita locurilor disponibile.

 

Despre Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank:

Anul trecut obiectul a creat context. Anul acesta contextul propune obiect. În 2016 Instalart îl prezintă pe Mario Kuibuș, arhitect, căruia nu-i place cum sună “București, Micul Paris”. A inițiat în 2007 proiectul TUB, care propune identitate pentru București și strategie pentru viitor. TUB este coloana vertebrală a PIDU CENTRAL BUCURESTI, proiect agreat, aprobat și adoptat de Primăria Capitalei. Astfel, visul lui Mario Kuibuș de a reconsidera sintagma “București-Micul Paris“ este realizat. În paralel, Instalart invită șase nume mari în design-ul românesc să interacționeze cu TUB-ul lui Mario Kuibuș. Fiecare a gândit câte un obiect, o instalație, un concept, pornind de la proiectul lui Mario Kuibuș, susținute de partenerii Instalart astfel:

 

Dorin Ștefan- “Omagiu lui Andrei Cadere” susținut de Plaza România

Corvin Cristian- “Restitutie” susținut de București Mall

Robert Marin- “Bucur” susținut de Stella Artois

Mihai Popescu- “Portobello Stradale” susținut de Brikston

Ștefan Barutcieff- “Museum Line” susținut de Kerrock

Mădălin Gheorghe- “The ExFormation Panel“ susținut de Biutiful

Proiectul lui Mario Kuibuș, PIDU, este susținut de Collective.

Fiecare propune un obiect, o instalație, un concept, care ar putea să completeze acest proiect îndrăzneț.

 

Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank este parte din ZAIN - Design Expressions 2016

 

ZAIN - Design Expressions este primul festival de design din Cluj-Napoca, aflat anul acesta la cea de-a doua ediție. Se desfășoara în perioada 2-6 noiembrie, timp în care creativii ocupă orașul cu expozitii, petreceri, dezbateri sau prezentări de modă.

 

Proiectul este susţinut de UniCredit Bank, sponsor principal. UniCredit Bank s-a evidențiat de-a lungul timpului prin suținerea industriei creative, implicându-se în nenumărate proiecte de design, arhitectură, artă. UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare, deservind mai mult de 600.000 de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

 

Evenimentul este comunicat în Cluj de Amprenta Advertising.
 Co-organizator: Fundația Tranzit

 

Plaza Romania, Bucuresti MallStella Artois, Brikston, Kerrock, Biutiful, Collective sunt cei şapte sponsori care au ales să se identifice cu cei şapte arhitecţi. CampariSan PelegrinoThetaBarrisol, FM SignsGrippleKaustikSimplu. Maker Shop, Vertigo Metal DesignInox StyleSanolandBenjamin MooreM&M și Cyclic completează lista de parteneri.

Cei ce fac cunoscut proiectul sunt: ModernismZeppelinIglooDesignistArhitecturaArhiforumArhitextArt ClueArt OutVeioza ArteDesignandlovingitMake a PointBucharest TipsELLEGlamourVIVAELLE DecorationMolecule FBucharest Design CenterInOras.ro

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh