19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Numele lui este Tiberiu, în vârsta de 27 ani, născut în Câmpia Turzii în anul 1989, absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca, Facultatea  de Construcții Civile. Din februarie 2016 este angajat la  Sc. Gameloft România srl.


Boala a debutat cu două luni cu o u
șoară tusă și început de răgușală. A urmat un tratament cu antibiotice timp de două săptămâni prescris de medicul de familie. După cele două sămtămâni starea de sănătate s-a agravat și a fost trimis de medicul de familie la Medicala I secția ORL.

După un consult de specialitate a fost trimis să-și facă o radiografie toracică și un C.T care a evidențiat o tumaoare de aproximativ 20 cm în zona toracică și ganglioni limfatici măriți care i-au afectat corzile vocale.

În urma rezultatelor a fost internat la Chirurgie Toracică unde i-au fost făcute  alte analize punândui-se diagnosticul de LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ TIP T, MENINGITĂ BLASTICĂ.

În urma diagnosticului a fost trimis la Spitalul Oncologic secția Hematologie unde este internat și în prezent urmând tratament de specialitate.

În urma discuțiilor avute cu medicul curant doamna Dr. Delia Dima s-a ajuns la concluzia, pentru a se vindeca, va fi nevoie de un transplant de măduvă. Ne fiind compatibil cu fratele lui intervenția medicală ar costa aproximativ 100.000 euro.

Intervenția ar urma să se facă la Spitalul ,,Casa Sollievo Della Sofferenta San Giovanni Rotondo Italia localitate situată lângă Bari.

Donațiile se pot face pe numele Suciu Viorel Tiberiu în contul RO15BTRL05101201L26363XX deschis la Banca Transilvania.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh