28
Joi, Sep
19 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Marți,  8 noiembrie 2016, între orele 17-19, Asociația civică T9 împreună cu role-modelul Tibi Ușeriu vor  demara un proiect de educație civică, ecologică și transfer de bune practici în beneficiul tinerilor turdeni si al tuturor persoanelor interesate. Activitatea se va desfășura în sala de conferințe a Centrului Rațiu pentru Democrație din Turda, P-ța  1 Decembrie 1918 nr 1, intrarea fiind liberă.

Tibi Ușeriu își propune să le prezinte tinerilor turdeni eforturile și rezultatele sale, promovând în rândul acestora curajul civic, demnitatea, implicarea în problemele din  jur și curiozitatea creativă, pentru a-i conștientiza de importanța adevăratelor valori civice și sociale și de a-i impulsiona să adopte un stil de viață sănătos și sportiv.

De asemenea, le va prezenta tinerilor proiectele ecologice și de împădurire realizate de Asociația Tășuleasa Social, pentru care cele mai importante valori sunt voluntariatul, respectul pentru natură și munca în echipă.

Rezultatul așteptat al acestui proiect va fi creșterea gradului de informare a tinerilor, o mai  bună implicare a tinerilor si a copiilor în problemele comunității turdene, promovarea in rândul acestora a valorilor și resurselor pe care le pot găsi în comunitatea turdeană, promovarea voluntariatului și a solidarității sociale.

 

 

Sursa foto - Facebook Tibi Ușeriu

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh