28
Ma, Mar
21 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Alteţa Sa Regală Principesa Maria a României va participa la lansarea cărţii Anul Regal a Cluj. Evenimentul cultural va avea loc la Biblioteca Judeţeană ”Octavian Goga” de pe strada Dorobanţilor, marţi, 8 noiembrie, de la ora 16.00. Lansarea de carte va fi găzduită de Sala Colecţii Speciale de la etajul IV.

Acest eveniment marchează festiv şi onomastica Majestăţii Sale Regelui Mihai I. Alteţa Sa Regală Principesa Maria a României va mai vizita, de la ora 11.00, Şcoala Elf de pe strada George Coşbuc, apoi, de la ora 12.15, va vizita şi Centrul Dog Assist. De asemenea, va avea vizite private la un centru social de sprijinire a femeilor abuzate, precum şi la Serviciul Peditel, care oferă consultaţii medicale gratuite prin telefon în cazuri care nu sunt urgenţe medicale.

Vizita Alteţei Sale Regale Principesei Maria a României în judeţul Cluj va continua miercuri, 9 noiembrie. Programul oficial cuprinde o vizită privată la Centrul Raţiu pentru Democraţie din Turda, urmată de vizitarea Muzeului de Istorie care funcţionează în Palatul Princiar din Turda, de la ora 11.00, şi a Salinei Turda, de la ora 12.00. Vizita oficială a Alteţei Sale Regale Principesei Maria a României se va încheia cu vizitarea unui producător de ulei presat la rece din localitatea Luna, producător care deţine brandul Luna Solai şi care a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale.

Vă așteptăm cu drag!

 

sursa foto: http://www.familiaregala.ro/

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh