28
Ma, Mar
21 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

SOCIETATEA CULTURALĂ FILARMONIA în colaborare cu Sism Arts organizează în perioada 19-20 noiembrie 2016 concursul de excelență a tinerilor creatori, intitulat LAURI. Concursul se adresează atât amatorilor, cât și profesioniștilor care activează în spațiul artelor scenice și se va desfășura pe mai multe categorii de vârstă. Secțiunile concursului sunt: cato clasic, canto popular și canto de divertisment, muzică instrumentală, dans și teatru (monolog)

Evenimentul va avea loc la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca.

Concursul LAURI vine în întâmpinarea copiilor și a tinerilor cu aptitudini artistice, propunându-și să încurajeze strădania întru dezvoltarea și desăvârșirea frumosului. Aceștia vor găsi în cadrul Concursului LAURI un spațiu formal de raportare valorică asistat de un juriu profesionist, astfel încât premiile și diplomele obținute să constituie recompense valoroase ce încurajează efortul de a valoriza o aptitudine, un talent sau poate chiar o chemare. Mai multe despre regulament aici: https://www.facebook.com/LAURI-585768148272552/about/

Doar azi și mâine se mai pot face înscrieri.

 

Informații suplimentare:

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel.: 0723675529 de luni până vineri, între orele 10-13

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh