22
Sam, Iun
5 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageConsiliul local Câmpia Turzii a mandatat reprezentanții săi în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Compania de Salubritate Câmpia Turzii să împuternicească pe directorul general al societății pentru negocierea unui contract privind acordarea unei noi linii de credit. Directorul general al societății, Ioan Lucian Șandru a solicitat, prin adresa nr.18.175 din 19.06.2014 din partea Consiliului de administrație a S.C. Compania de Salubritate S.A. Câmpia Turzii promovarea unui proiect de hotărâre prin care să se aprobe mandatarea membrilor AGA pentru reînnoirea contractului de credit nr.6/25.10.2010 privind linia de credit, încheiat între S.C. Compania de Salubritate S.A. Câmpia Turzii, în calitate de împrumutat și BRD/Group Societé Generale S.A. în calitate de creditor.

Aleșii locali au aprobat solicitarea, stabilind și plafonul maxim de 800 000 lei, pentru care directorul general al societății să negocieze cu finanțiștii bancari.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh