02
Joi, Mai
2 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul Dorin Lojigan a dispus începerea unor lucrări de reparații la pasajul de sub calea ferată, unul dintre cele mai tranzitate locuri din Câmpia Turzii, prin care trec, zilnic, mii de mașini. Locul este deteriorat și din cauza umezelii continue dar și pentru pasaj campia turziică acolo s-au făcut doar lucrări ocazionale de întreținere, deși sunt necesare ample intervenții.

„Lucrările continuă în orașul nostru! Astăzi am început lucrările de reabilitare a pasajului de sub calea ferată, pe drumul european E60. Din păcate nimeni până acum nu a avut curaj să înceapă o astfel de lucrare care presupune tratament anticoroziv atât la mâna curentă cât și la armătura din pereți, gletuire/tencuire/vopsitorii, asfaltarea căii de rulare, refacere trotuare acces pasaj, scurgeri”, le transmite primarul Dorin Lojigan locuitorilor din Câmpia Turzii, dar și celorlalți care trec ocazional prin acel loc.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh