18
Joi, Iul
0 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

A fost o duminică entuziasmantă pentru iubitorii de tenis din Câmpia Turzii!

Prima campioană de la Roland Garros pe care a avut-o România, Virginia Ruzici, originară din Câmpia Turzii, a vizitat Arena de Tenis "Gavrilă Vaida" din localitatea sa de baștină, stârnind emoția și bucuria celor prezenți.
Campioana care a inspirat generații de jucătoare și care a colaborat îndeaproape ani de zile cu Simona Halep a fost primită cum se cuvine și de autoritățile orașului, nu doar de iubitorii sportului alb.

În urma unor discuții cu reprezentanții autorităților locale s-a conturat posibilitatea ca, din toamnă, Virginia Ruzici să primească titlul onorific de cetățean de onoare al municipiului Câmpia Turzii, un titlu pe care campioana ar fi trebuit să-l primească de multă vreme.
La Arena de Tenis „Găvrilă Vaida” sute de copii au interacționat cu marea tenismenă română, primind autografe și fotografiindu-se cu aceasta.
Sportiva a împărtășit celor prezenți amintiri și a rememorat evenimente derulate cu mulți ani în urmă, când fostul oraș metalurgic era cu totul altfel, la fel și oamenii care îl locuiau, stârnind emoții și aduceri aminte pline de bucurie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh