23
Ma, Apr
10 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Transilvania Fest revine, în perioada 16-19 august 2012, la Biertan si promoveaza producatorii locali si cultura traditionala a Transilvaniei în cadrul festivalului „LUNA PLINA”, unicul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror si fantastic.

Organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Românesc si prezentat de Festivalul International de Film Transilvania, „LUNA PLINA” intentioneaza sa ofere publicului cele mai bune productii horror si fantastice, deopotriva clasice si moderne, filme care fie au devenit repere ale cinema-ului de gen, fie sunt pe cale sa devina. Organizatorii doresc ca prima editie a festivalului „LUNA PLINA” sa fie un showcase non-competitiv care sa puna în valoare cele mai recente stiluri prezente în genurile horror si fantastic.

În cadrul festivalului, Transilvania Fest va organiza un târg de produse traditionale si articole hand made. Producatorii prezenti vor putea împartasi celor interesati din secretele pregatirii produselor sau din retetele lor de familie. La Biertan pasionatii culinari vor putea descoperi si achizitiona Agenda producatorilor, publicata în acest an de Asociatia Transilvania Fest.

Completata cu retete de familie si povesti ale producatorilor, agenda ofera profesionistilor culinari posibilitatea de a cunoaste si contacta producatorii din zona si încurajeaza turistii sa descopere produsele traditionale.

Revenirea la Biertan, la doi ani dupa editia din 2010 a festivalului Transilvania Fest, este o ocazie de a ne reîntâlni cu producatorii la ei acasa si de a vedea cum îi putem sprijini mai departe.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh