08
Mie, Dec
46 New Articles

Cultură
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființare, Societatea Cultural-Patriotică "Avram Iancu" a pregătit un stand și a organizat o expoziție, în cadrul Zilelor municipiului Turda. Deodată cu societatea mamă a fost înființată și la Turda filiala acesteia. Cu prilejul aniversării acestei frumoase vârste, susținătorii moților au deschis expoziția intitulată "Țara de piatră în fotografii vechi" într-una din sălile de clasă de la Liceul teoretic "Liviu Rebreanu". Expoziția a putut fi vizitată de toți cei care au participat la ExpoFlora.

Încă de la inaugurare au trecut pragul spațiului prezentat de Societatea Cultural-Patriotică "Avram Iancu", secretarul de stat din Ministerul Culturii, Victor Opaschi, prefectul județului, Gheorghe Ioan Vușcan, dar și mai vechi prieteni ai societății, consilierul local turdean Cristian Matei și senatorul Alexandru Cordoș.
Pe parcursul zilei de 31 august, sute de turdeni au trecut pragul expoziției, unii dintre ei achiziționând cărți puse în vânzare de filiala turdeană a societății, ba chiar au fost vândute și picturi ale lui Lazăr Morcan, membru al societății "Avram Iancu".

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh