16
Ma, Iul
1 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 1-31 Martie 2023 Primăria Municipiului Turda și Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda organizează concursul național de fotografii cu tema „Lectura în zeci de ipostaze”, ediția a XIII-a, cu elevi din gimnaziu și licee.

Dragi elevi, vă invităm să participaţi cu una sau mai multe fotografii format A4, listate pe hârtie fotografică, care surprind o ipostază de lectură (citire, răsfoire, alegere/cumpărare de carte). Actul de lectură poate fi în orice mediu: într-o locuinţă, în biblioteca şcolii, în biblioteca publică, în natură, în autobuz, în librărie, pe stradă etc.

Concursul se adresează elevilor de gimnaziu şi tinerilor liceeni și reprezintă o campanie pentru lectură. Participanţii trebuie să fie utilizatori ai bibliotecii. Cei care nu sunt, se pot înscrie, gratuit cu această ocazie la sediul Filialei Oprișani a bibliotecii: Str. Tineretului nr. 6 (intrarea se face de pe Str Macilor nr 1, in cladirea fostului internat al Liceului Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda.

Dragi elevi, vă invităm să participaţi cu una sau mai multe fotografii format A4, listate pe hârtie fotografică, care surprind o ipostază de lectură. Lucrările trebuie să fie originale, nu copiate sau prelucrate de pe site-uri din reţeaua Internet. Fotografiile participante la concurs se vor depune, împreună cu datele personale ale autorilor: nume, prenume, clasa, şcoala/ liceul, la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda, până în data de 31 Martie 2023, ora 12. Pe verso-ul fotografiei participanţii sunt rugaţi să scrie un text legat de lectură.

Cele mai reuşite fotografii vor fi premiate, vor fi expuse şi vor fi postate pe site-ul și pe pagina de Facebook a bibliotecii. Lista premianţilor va fi promovată în mass-media și va fi postată pe site-ul și pe pagina Facebook a bibliotecii.

 

Daniela Deac

Tel: 0745.64.66.64 E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh