19
Ma, Mar
18 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 
Compania de Apă Arieş vine cu un nou proiect pentru cetăţenii din arealul deservit, proiect al cărui principal scop îl constituie îmbunătăţirea vieţii de zi cu zi a cetăţenilor.

După ce prin derularea unor campanii de succes precum "De la comunitate către comunitate", "Preţuind apa, preţuieşti viaţa!", cristian-matei-7"Pentru mediu, pentru sănătate" sau "CAA susţine performanţa sportivă în comunitatea noastră" Compania de Apă Arieş şi-a făcut din ce în ce mai simţită prezenţa în viaţa comunităţii, iată că de această dată Compania de Apă Arieş se gândeşte din nou la cetăţeni: parcurile şi zonele publice vor deveni nu doar mai atractive, ci şi mai sigure atât pentru localnici, cât şi pentru turişti. Şi asta, cu sprijinul Companiei de Apă Arieş.

"Din grijă pentru comunitate!" este un nou proiect gândit, susţinut şi implementat de Compania de Apă Arieş, proiect care contribuie la siguranţa şi calitatea vieţii locuitorilor.

Într-o societate a cărei tendinţă de dezvoltare în spirit european presupune inclusiv nevoia de acces rapid la informaţie și de necesitatea comunicării, utilizând mijloace de comunicaţie din ce în ce mai moderne, Compania de Apă Arieş anunţă că va instala în locurile publice/parcuri, echipamente care oferă acces la internet prin sistem wi-fi, astfel încât cei care doresc să se bucure de natură să beneficieze zilnic de două ore de internet gratuit pentru un utilizator/ip.

De asemenea, acelaşi proiect "Din grijă pentru comunitate!" presupune și montarea de camere video de supraveghere în locurile de joacă din zone precum: Parcul Tineretului din zona centrală a municipiului, Parcul Teilor din zona străzii Tineretului sau parcul din zona cunoscută popular sub denumirea "La trei mocani". Deci, aceste locații vor beneficia de rețea wi-fi gratuită și de camere video de supraveghere.

În plus, supravegherea video urmează a fi extinsă şi în zona pietonală centrală, zonele fiind monitorizate de Poliţia Locală pentru a preveni abuzurile.

”Acest proiect se îndreaptă spre comunitatea deservită de Compania de Apă ARIEȘ, spre tineret și spre copii. Așa cum întreaga mea activitate este pentru și în slujba cetățeanului și acest proiect s-a născut din aceleași considerente.

Prin această acțiune ne-am propus să ajutăm cetățenii să se bucure mai mult de activitățile recreative din timpul liber, având acces gratuit la internet în locurile publice  și beneficiind de un mediu mai sigur prin supravegherea video. Cu siguranță și în viitor vom contribui  la dezvoltarea arealului în care ne desfășurăm activitatea  prin mai multe proiecte de acest gen. Acesta se adresează tuturor vârstelor – pentru copii și tineret prin accesul la rețeaua wi-fi, pentru părinți și bunici prin siguranța oferită de monitorizarea locurilor de joacă. Nu în ultimul rând, investiția Companiei de Apă vine și în ajutorul administrației publice, prin faptul că va contribui la diminuarea cazurilor de  vandalizare a locurilor publice  de joacă. ”, a declarat Cristian Octavian Matei, director general al Companiei de Apă Arieș Turda.

Proiectul va demara în Turda luni, 11 august 2014, de la ora 10,00, urmând a fi implementat și la Câmpia Turzii în cel mai scurt timp și în funcție de operativitatea instalării echipamentelor. În măsura posibilităților tehnice, acest proiect va fi implementat și în celelalte localități din arealul deservit de CAA.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh