22
Dum, Mai
35 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 În curând vor începe lucrările de reparații la podul de peste râul Arieș, din apropierea sensului giratoriu (Piața Romană), locul unde se întâlnesc Drumurile Europene E 60 și E 81. În aceste zile s-au realizat câteva lucrări de pregătire a zonei din jurul podului, unde vor trebui montate schele și parapeți pentru ca muncitorii să poată lucra în condiții de siguranță. Două excavatoare și mai multe camioane au lucrat în albia râului Arieș unde au realizat un promontoriu de pământ și piatră, în avalul unuia dintre picioarele de sprijin al podului. Totodată a fost degajată albia râului de bucăți foarte mari de rocă, bucăți care au fost transportate pe malul drept al Arieșului, în zona îndiguită.pod-aries-turda

pod-aries-excavatoarePrimarul Tudor Ștefănie anunțase în ultimele săptămâni începerea lucrărilor la podul peste râul Arieş situat între strada Ştefan cel Mare şi Piaţa Romană. Realizate prin PNDI (Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii) la nivelul anului 2014, reabilitarea şi modernizarea podului ar presupune costuri de 3.648.136,64 lei inclusiv TVA. Semnarea contractului a avut loc pe data de 6 iunie 2014, iar în 13 iunie 2014 amplasamentul a fost predat către constructor. Primarul turdean anunțase începerea lucrărilor pe 26 iunie 2014, urmând ca durata de execuţie să fie de 8 luni. Opt luni extrem de grele pentru turdenii care doresc sau sunt obligați să circule între cartierul Oprișani și centrul vechi al orașului, mai ales în aceste două luni de vară, când orașul se umple de concetățenii noștri, plecați la muncă în străinătate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh