25
Sam, Mai
13 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

targ-sf-valentin-4Consilierii locali turdeni au aprobat ca ”Târgul meșteșugarilor, manufacturierilor și artizanilor populari” să fie organizat, în continuare, cu o frecvență lunară.  Ba mai mult, aleșii locali au fost de acord ca acest gen de manifestări să fie derulate și cu ocazia unor evenimente sau sărbători importante pentru viața și tradițiile comunității locale.

Prin aceeași hotărâre luată de Consiliul Local Turda, în cadrul ședinței ordinare de miercuri, 30 aprilie 2014, s-a aprobat organizarea Târgului meșteșugarilor, manufacturierilor și artizanilor populari în zona pietonală din centrul istoric al municipiului Turda sau, după caz, în parcul teilor din cartierul Oprișani. Pentru aceste evenimente domeniul public necesar organizării acestuia, pentru anul 2014 se acordă cu titlu gratuit.

În raportul de specialitate semnat de șefa serviciului FERI, Codruța Bungărdean, se arată că se urmărește, prin acest gen de manifestări, întărirea rolului sectorului micilor meșteșugari și artizani în cadrul  economiei locale, promovarea tradițiilor și valorilor locale și integrarea lor în viața comunității, integrarea produselor manufacturiere în oferta turistică locală și, nu în ultimul rând, susținerea cooperării între factorii interesați.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh