25
Sam, Mai
13 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imagePrimăria comunei Călărași a fost anunțată de Drumurile Județene că în primăvară vor demara lucrările de asfaltare a căii rutiere care leagă Turda de Călărași, inclusiv o porțiune din drumul interior al comunei, care duce spre satul Călărași Gară.

Drumul Judeţean va fi reabilitat pe o lungime de 10 kilometri de la intersecția cu aleea care duce spre Mormântul lui Mihai Viteazu până la ieşirea din Călăraşi spre Călăraşi Gară.

”Reabilitarea înseamnă refacerea efectivă a drumului cu tot ce înseamnă aceasta: rigole, rigole betonate în interiorul satelor, straturi noi de covor asfaltic etc. Într-o a doua etapă se vor asfalta cei doi kilometri care rămân nemodernizaţi din Drumul Judeţean Călăraşi - Călăraşi Gară. Noi dorim ca, din acel punct în care se termină Drumul Judeţean 161B, să începem asfaltarea pe o lungime de 2,5 kilometri mergând prin Călăraşi Gară spre Câmpia Turzii, apoi în câţiva ani vrem să asfaltăm drumul până la intrarea în Câmpia Turzii pentru a face un inel Turda – Bogata – Călăraşi – Călăraşi  Gară – Câmpia  Turzii care poate fi o variantă ocolitoare în orice moment”, ne-a declarat primarul Ioan Racolța referitor la planurile executivului comunal.

După terminarea canalizării din satul Bogata și conectarea sa la modernul sistem de apă-canal  al Companiei de Apă Arieș, următoarea etapă va fi asfaltarea tuturor străzilor laterale din Bogata inclusiv refacerea zonei de blocuri.

”Am făcut ridicările topografice şi vrem să facem acolo locuri de parcare, locuri de joacă, spaţii verzi”, le transmite primarul Racolța locuitorilor satului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh