25
Sam, Mai
13 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lucrările de întreținere demarate de Consiliul Județean Cluj pe sectorul lacul Micești – Tureni, de pe drumul județean 103Z, au intrat în faza de asfaltare.

În ansamblu, lucrările vizează sectorul în lungime de peste 12 kilometri, cuprins între km 6+600 și km 18+975, tronsonul situat între km 6+600 și km 8+875 urmând a fi asfaltat.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„La finalul acestor lucrări, traficul pe drumul județean 103Z se va îmbunătăți considerabil, având în vedere că acesta asigură legătura cu drumul național 1, pe direcția Tureni, iar apoi spre municipiile Cluj-Napoca sau Turda, precum și cu drumul județean 107R. Acest drum județean, recent preluat, e important și pentru că străbate o zonă cu numeroase obiective de agrement“.

În ceea ce privește sectorul cuprins între km 8+875 și km 18+975, acesta  a fost asfaltat în cursul anilor 2020 și 2021. Pe acest sector lucrările continuă cu operațiuni constând în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, realizarea de șanțuri în vederea asigurării scurgerii apelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor și refacerea timpanelor. Lucrările se vor finaliza cu realizarea de marcaje rutiere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh