17
Lun, Iun
6 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Am primit un comunicat din partea Prefecturii Cluj, din care noi am dedus sintagma din titlu. Voi ce credeți? Iată comunicatul:Thumbnail image  „În prezenţa prefectului judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, în cursul dimineţii de vineri, 15 ianuarie 2016, în Sala mare a Palatului Administrativ Cluj, s-a desfăşurat şedinţa de lucru a Comisiei de Dialog Social. Tema principală a discuţiilor a fost analizarea problemelor cu care se confruntă S.C. Sortilemn S.A. din municipiul Gherla, care intenţionează să treacă în şomaj tehnic aproximativ 900 de angajaţi.

La şedinţă au fost prezenţi alături de membrii Comisiei de Dialog Social, senatorul Marius Nicoară, directorul general al S.C. Sortilemn S.A., Marius Giurgiu, directorul Direcţiei Silvice Cluj, Dorel Oros şi reprezentanţii autorităţilor locale din municipiul Gherla.

În urma dialogului purtat şi apreciat de participanţi ca fiind unul eficient, managerul firmei de prelucrarea lemnului din Gherla va încerca să identifice soluţii pentru evitarea trecerii în şomaj tehnic a angajaţilor, inclusiv aprovizionarea cu material lemnos din import, în funcţie de desfăşurarea, la finalul lunii ianuarie a.c., a licitaţiei pentru achiziţionarea de material lemnos organizată de Direcţia Silvică Cluj.

De asemenea, au fost exprimate o serie de puncte de vedere faţă de cadrul legislativ, în special de modificare a Regulamentului de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică. S-a convenit că aceste propuneri să fie formulate şi argumentate de către reprezentanţii Confederaţiei Patronale din Industria României CONPIROM şi Direcţia Silvică Cluj, urmând ca Instituţia Prefectului-judeţul Cluj să le transmită structurilor guvernamentale de resort.”

Am încheiat citatul din comunicat. Când prefectul pus de un guvern PSD, care nu mai este, își dă mâna cu senatorul PNL Marius Nicoară (senatorul de Câmpia Turzii dar pe care orașul de pe Arieș nu l-a văzut de mai mult de 3-4 ori/mandat de 4 ani, acum la al doilea mandat) pentru a salva locurile de muncă ale bieților oameni de la Gherla, nu se poate să nu se rezolve, nu-i așa? Când s-or trezi românii ăștia?

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh