29
Vi, Sep
18 New Articles

Opinie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

La data de 25 august a.c., în urma activităţilor de cercetare penală şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul de Investigaţii Criminale, au propus continuarea urmăririi penale faţă de un tânăr de 21 ani, din comuna Viişoara, pentru comiterea infracţiunii de ,,furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 6 august a.c., în intervalul orar  07:40 – 08:10, bărbatul ar fi pătruns fără drept în interiorul unui autoturism ce se afla parcat pe strada Mircea cel Bătrân din Turda, de unde ar fi sustras o sacoşă ce conţinea o maşină de găurit şi un flex, cauzând un prejudiciu în valoare de 300 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de către poliţişti.catuse

De asemenea, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 3/4 august a.c., bărbatul ar fi sustras dintr-un alt autoturism parcat pe strada Nuferilor din Turda, un laptop şi 6 undiţe de pescuit, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

În prezent, bărbatul este arestat în altă cauză, fiind cercetat pentru o altă infracţiune de ,,furt calificat”.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh