18
Sam, Mai
10 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Jurnalistul politician, Horea Hudrea, își continuă încercările jenante de denigrare a specialiștilor din echipa primarului Cristian Matei, împotriva căruia duce un război ce depășește limitele jurnalismului, ba chiar și pe ale politicii.horea hudrea politician jurnalist

Nu o să revenim asupra motivelor care „îl mână în luptă” pe supăratul fost candidat pentru funcția de consilier local, demnitate pe care alegătorii turdeni i-au refuzat-o la alegerile din 27 septembrie 2020. Horea Hudrea, cică independent atunci, a reușit performanța negativă de a fi votat de doar 7 persoane în secția de votare ce conține alegătorii din zona

 în care locuiește de o viață. 7 voturi dintr-un total de 1155. 7 voturi de la cei 415 votanți care s-au prezentat la urne. Adică nu a fost votat nici măcar de un sfert din vecinii de pe scara sa, cu drept de vot!

Și asta după ani și ani de articole denigratoare la adresa primarului Cristian Matei și a echipei sale. După zeci de „mișto”-uri și afirmații ieftine și nici măcar una apreciativă la adresa celui mai performant primar din istoria post-decembristă a urbei de pe Arieș.

Și ce credeți, a învățat ceva politicianul jurnalist din „votul de blam” primit de la comunitatea sa? Nu! Atacurile la adresa tuturor celor care au vreo legătură cu primarul Cristian Matei, continuă.

De această dată, citim o știre penibilă, cum că directorul tehnic din Primăria Turda, inginerul Ovidiu Găină, a fost văzut la volanul mașinii directorului de la Domeniul Public Turda, Gheorghe Balahura. „Ilegal!”, strigă Hudrea, de parcă cineva a călcat cu mașina vreun pieton pe trotuar. Nici măcar nu l-a văzut el, ci o „sursă” i-a dezvăluit „grozăvia”, abominabilul gest făcut de Găină care, trebuie să o spunem, zilnic vizitează, de multe ori împreună cu Balahura, șantierele din oraș. Cu un Ghe. Balahura care a avut mult de suferit de pe urma infectării cu Sars Cov-2, și a cărui refacere fizică durează, ca în cazul multor alte astfel de persoane, care au făcut forme mai urâte de Covid-19. Cum să conducă Găină mașina colegului său? Ar trebui dat afară, iar lui Balahura ar trebui să i se smulgă epoleții de ofițer în rezervă pentru că s-a urcat în mașina societății pe care o conduce, pe scaunul din dreapta! Mai bine s-ar fi deplasat fiecare cu un alt automobil, pentru a se dubla costurile cu combustibilul plătit de contribuabili! Interesantă gândire...

Dincolo de ilarul situației blamate de Horea, vreau să îl întreb pe fostul coleg doar jurnalist, de dinainte de a fi devenit și politician (că nu avem de unde știi când e jurnalist și când politician, doar le știe, sau poate nici el), de ce nu a scris niciodată de automobilul Volvo XC-90, cumpărat de Domeniul Public Turda, care era folosit exclusiv de fostul primar Ștefănie în deplasările sale la București sau aiurea? Aceea nu a fost ilegalitate?

Dar escapadele unei anumite foste directoare de la alta societate subordonată Municipiului Turda, pe la Cluj, în week-end, cu familia, în timp ce la volanul mașinii societății se afla soțul său? Sau mersul acasă cu automobilul societății, ori transportul copilului la și de la grădiniță, cu același automobil? Am mulți martori, mai ales dintre angajații respectivei societăți, așa că știu ce afirm. Despre acele ilegalități de ce nu a scris fostul coleg? Eu știu de ce, iar cititorii pot deduce.

Hai să îl dăm afară pe directorul tehnic al Primăriei Turda, pentru că uite ce multe lucrări gestionează, uite cum se schimbă fața orașului cu bani europeni sau guvernamentali, nu cu bani de la bugetul local! Prea îi ridiculizează prin fapte pe politicienii despre care Horea scrie numai de bine! Prea dureros este pentru opoziție.

Dați-l afară și pe directorul DPT, Gheorghe Balahura, sau dați-i o pereche de cătușe să se lege de volanul automobilului societății, să nu mai lase pe alții să îl conducă! Sau poate Balahura a fost răpit de Găină și dus cu forța pe șantiere să îi arate ce așteptări are Primăria Turda de la DPT. Eu zic să deschidem niște anchete. Dați jos toți cei aleși de turdeni și puși în funcții cei nealeși. Cei, ca Horea Hudrea, care au fost votați cu 112 voturi, dintr-un total de 15.715 de voturi exprimate. De 70 de ori mai puține voturi de cât cele obținute de primarul care a obținut al doilea mandat! De 53 de ori mai puține voturi decât cele obținute de PNL, care a câștigat alegerile! 

Să criticăm, înțeleg! Dar chiar orice nimic? Sau nu mai este nimic important și real de criticat? Asta este bine!

Normal că am glumit cu afirmația din titlu! Cel puțin pe jumătate... 

Și bineînțeles că acest material, fiind un pamflet, trebuie tratat ca atare. 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh