21
Vi, Iun
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii și angajații ISU Cluj, aflați la datorie zilele trecute, au avut de-a face cu un weekend plin de accidente.

Odată cu răcirea vremii, precipitațiile s-au îndesit iar aceste schimbări climatice i-au luat prin  surprindere pe mulți șoferi.

Un prim eveniment nefericit s-a produs sâmbătă dimineața, când Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut între localitățile Feleacu și Vâlcele.

La fața locului, echipajele  de intervenție au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile.

Polițiștii au dedus, din primele cercetări, că un bărbat, de 68 de ani, din județul Alba, care circula cu autoturismul înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu parapetul de pe axul drumului, ulterior fiind proiectat în afara părții carosabile.

Șoferul prezenta o plagă la nivelul capului și acuza dureri lombare, fiind transportat la spital de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Cam la aceleași ore ale dimineții, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dej au intervenit la un accident rutier, înregistrat în comuna Cuzdrioara.

Conform primelor cercetări a rezultat că un tânăr, de 19  ani, din județul Bistrița-Năsăud, care circula cu autoturismul înspre municipiul Dej, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, ar fi acroșat un utilaj buldoexcavator parcat în afara părții carosabile, semnalizat cu balize direcționale, ulterior intrând în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers.

În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la o unitate medicală iar testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Tot sâmbătă dimineața, a urmat un accident rutier petrecut pe DN1 E60, în localitatea Negreni. Echipajele operative au găsit la fața locului un autoturism răsturnat pe plafon, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Un bărbat și o femeie au reușit să iasă singuri afară, fiind evaluați de către paramedicii SMURD.

După amiaza de sâmbătă a adus un accident rutier petrecut pe DN1 E60, raza localității Bologa.

Și acolo echipajele operative au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Un bărbat și o femeie au fost evaluați de paramedicii, refuzând transportul la spital.

Duminică, accidentele au apărut imediat după ora 0:00, când un apel de urgență a alertat pompierii din Huedin care au extras, dintr-un autoturism răsturnat la ieșirea din oraș, un bărbat aflat, din fericire, în stare de conștiență și cooperant care nu prezenta leziuni grave și a refuzat transportul la spital.

În fine, duminică dimineața, tot pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Poieni.

Polițiștii informează că acolo, un bărbat, de 54 de ani, care conducea un autoturism înspre Oradea, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în condiții de carosabil umed, intrând în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers, ulterior oprindu-se într-un podeț.

În accident a fost implicat un singur autoturism, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Doi bărbați au primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD, fiind ulterior transportați la spital pentru investigații suplimentare.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh