14
Lun, Oct
39 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Pugilista turdeană Beatrice Melania Moldovan (70 kg) a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene de box pentru juniori de la Galaţi (sportivi de 15-16 ani).bronz box
Sportiva antrenată de Florin Bordi, componentă a lotului național de junioare, a învins-o în sferturile competiției pe sferturi pe irlandeza Trisha Shauna Doherty. Odată calificată în semi-finale, Beatrice și-a asigurat medalia de bronz, încă înaintea întâlnirii cu poloneza Zofia Stachowiak. O întâlnire pe care, din păcate, pugilista noastră a pierdut-o.
Potrivit regulilor din pugilism, câştigătorii meciurilor din sferturi au deja asigurate medaliile de bronz, pentru că învinşii din semifinale nu mai dispută un meci de departajare, astfel că sunt, ambii, medaliaţi. 
Rezultatul Beatricei Moldovan este o premieră absolută pentru pugilismul turdean, astfel că, atât ea cât și antrenorul Florin Bordi, dar și antrenorii de la „națională” care au pregătit-o pe ambițioasa sportivă.

Beatrice Modovan, încet, încet, acumulează experiență în competiții de nivel internațional, bronzul la europene fiind  a doua medalie internațională obținută de campioana națională a României în acest an, după un argint la Moscova. Ceea ce le dă speranțe celor care o pregătesc că va reuși obținerea și altor rezultate notabile.

 

Sursa foto: Facebook- Florin Bordi

Citește, pe marginea aceluiași subiect: 

Rezultat de excepție pentru boxul turdean: Argint la Moscova!

Turdencele s-au întors cu trei medalii de aur și una de argint la Cupa României la box feminin

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh