27
Lun, Iun
37 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Handbaliștii turdeni de la vicecampioana României, Potaissa, au obținut încă o victorie în campionatul intern, în compania formației CSM FOCȘANI, cu scorul de 31-27 (17-10).

Pentru Potaissa Turda au marcat: Thalmaier (6), Ghiță (5), Cîntec (4), G.Pinoțoiu (3), Dumitriu, Szoke, Pop, Talas și Ghivil (câte două), Lazăr, Putnoky și Dragas (câte o reușită).

Pe magnifici îi așteaptă o dublă manșă cu suedezii de la Alingsas, contând pentru optimile Cupei EHF la handbal masculin.

Prima partidă dintre cele două va avea loc  sâmbătă, 12 februarie, în Sala Gheorghe Barițiu din Turda, iar returul este programat duminică, 20 februarie, pe arena Estrad Alingsås.

Alingsås HK, pe numele său complet Alingsås Handbollsklubb, vine dintr-un oraș cam de mărimea Câmpiei Turzii, și a terminat sezonul 2020-2021 pe locul al cincilea în seria de elită masculină, după 28 de partide disputate, înregistrând 16 victorii, 3 egaluri și 9 înfrângeri, cu 786 goluri marcate și 758 primite.

 

Mai multe, aici: 

Adversară din Suedia pentru „Magnifici”, în 8-imile Cupei EHF. Vezi cine este Alingsås HK

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh