29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Cupa României de seniori under 22 la box s-a desfășurat la Piatra Neamț, în perioada 23-28 martie 2022.

Pugilistul turdean Alin Crișan a reușit o performanță unică pentru boxul turdean, în ciuda dificultăților financiare cu care se confruntă nu doar el ci întreg boxul din Turda și Câmpia Turzii. Acesta a cucerit medalia de aur și trofeul Cupa României la box, categoria 54 de kg, reprezentând clubul clujean Voința, după ce l-a învins pe Nagy Istvan de la U Cluj, prin knock-out.

„În ciuda faptului că nimeni din orașul nostru, Turda, nu a vrut să ne ajute financiar să putem participa la Cupa României de seniori la box, aducem din nou Cupa României la Turda dar de data asta la seniori și vreau să vă anunț că e prima cupă la seniori din istoria boxului turdean”, își varsă oful cel care l-a descoperit și l-a pregătit de-a lungul carierei sale sportive, inimosul antrenor Florin Bordi.

Bordi face un apel către toți cei care pot și doresc să sprijine clubul său, din Turda, unde se pregătesc zeci de copii și tineri.

„Clubul de box din Turda are nevoie de donații sau sponsorizări pentru am putea participa la Cupa României de seniori care se va desfășura în perioada de 23-28 în orașul Piatra Neamț. Vreau să menționez că sportivul Crișan Alin este singurul senior boxeur turdean. Are nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a aduce din nou o medalie considerabilă pentru noi, Crișan Alin a adus tot timpul medalii pentru Turda, atât naționale cât și internaționale. A fost primul boxeur din orașul nostru care a reprezentat Turda și România la Campionatul European unde s-a clasat pe locul 5. Nimeni altul nu a fost la un astfel de turneu în toată istoria boxului turdean până la Crișan Alin, merită să-l ajutăm! Oare ne aude cineva?", suna apelul antrenorului Florin Bordi, un apel care se pare că nu a ajuns la urechile cui trebuia. Cu toate acestea, Alin Crișan a reușit să câștige Cupa României cu sprijinul celor de la Clubul Voința Cluj, însă nevoile sportivilor turdeni antrenați de inimosul Florin Bordi rămân.

Cei care aveți cu ce și doriți să o faceți, puteți sprijini munca acestora, contactându-l pe antrenorul turdean la numărul de telefon 0758 946 065.

Felicitări, Alin Crișan! Mai jos puteți vedea artida sa din finala Cupei României la box, seniori under 22.

 

Citește și:

Două „Centuri” și alte rezultate bune pentru boxeurii turdeni!

Două medalii aduse de pugiliștii turdeni de la Campionatul Național de Box pentru Tineret

Medalie de argint pentru Turda, la Cupa României de cadeți la box masculin (foto+video)

Schimb de experiență între boxerii turdeni și cei plecați pe urmele lui Mihai Leu, din Hunedoara

Nou record pentru boxul turdean. Cinci medalii la Cupa României

Turdeanca Beatrice Moldovan, medalie de aur și Trofeul „Cupa României”, la box feminin

Centura Transilvaniei vine la Turda, la brâul lui Szacacs Antonio!

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh