28
Joi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa Potaissa Crap Club Beta Mix a participat la cea de-a VIII-a ediție a Cupei KKARP, desfășurată în perioada 25 – 28aprilie. Echipa formată din Papiu Lucian, Alexandru Bottyan și Radu Bănete a avut un comportament competițional foarte bun pe întreg parcursul celor 72 de ore de concurs, instalându-se pe prima poziție în clasamentul pe sector încă din seara primei zile de concurs pentru a nu mai părăsi această poziție până la final.

Thumbnail imageConcursul de pe balta numărul 4 de la DORIPESCO, organizat de Gigi Moroiu (Trabucco) și celebrul Tata Nițu, a devenit o tradiție în ultimii ani, fiind considerat un concurs foarte puternic la care participă echipe titrate, având în componență pescari cu multe trofee și Thumbnail imagecompetiții prestigioase la activ.
la startul competiției s-au aliniat 24 de echipe, împărțite în trei sectoare de câte 8 locuri, în urma tragerii la sorți. Echipele câștigătoare ale fiecăruia dintre cele trei sectoare au mers în clasamentul general pentru stabilirea locului I, II, III la general (în funcție de cantitate). 
După un concurs disputat în condiții meteo dificile (cu temperaturi negative pe timpul nopții), la capătul celor trei zile de concurs, echipa Potaissa Crap Club Beta Mix s-a situat pe locul secund în clasamentul general, cu un total de 756,18 kg de pește prins. Pe prima poziție s-a clasat echipa SPS Carp, cu 910 kg, iar pe locul al treilea, As la Crap 1, cu 672,67 kg. Iată, alăturat, clasamentul final al Cupei KKARP de laDoripesco, ediția a VIII-a, aprilie 2016.

În plus, turdenii noștri au prins și cei mai mari pești, de peste 15 kg fiecare, însă Thumbnail imagepentru că premiile nu se cumulează, ocupând locul al II-lea la geThumbnail imageneral, au trebuit să renunțe la premiul pentru cea mai mare captură, care astfel a revenit echipei Suceava Carp Team, pentru un exemplar de 13,10 kg.

Radu Bănete a scos din apă o femelă de 15,74 care nu a mai fost capturată niciodată până în prezent, „Mireasa”, iar Lucian Papiu a prins un crap de 15,62, botezat de proprietarii lacului „Colonelul”.

„Părerea mea este că încep să se vadă roadele muncii noastre din ultimii cinci ani. Avem o echipă sudată, forjată în competiții interne și internaționale și cred că avem experiența necesară pentru ca, în viitorul apropiat să avem participări victorioase în competițiile de pescuit la crap. Următorul concurs la care vom participa este unul internațional, la Maconka (Ungaria), în prima decadă a lunii iunie, astfel că în ziua alegerilor locale noi alegem… pescuitul”, ne-a declarat căpitanul de echipă, Lucian Papiu.

Felicitări băieților și „Fir întins” și pe viitor!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh