13
Sam, Aug
16 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Miercuri, 24 august, de la ora 15.30, va avea loc o conferință de presă în sala de protocol a Primăriei Turda, privind noul proiect fotbalistic Sticla Arieșul Turda, la care vor fi prezenți invitați de seamă pentru clubul și localitatea noastră.

 

Invitații de marcă sunt: Miodrag Belodedici (director al centrelor de juniori din cadrul FRF, câștigător a două Cupe ale Campionilor Europeni, cu două echipsticla-ariesul-turdae diferite), Neluțu Sabău (fost component al naționalei, implicat și el într-un nou proiect fotbalistic, noul ”U” Cluj), Mihail Majearu (câștigător al Cupei Campionilor Europeni, cu Steaua), Dănuț Lupu (fost component al naționalei), Florentin Petre (fost component al naționalei), Marian Savu (fost golgheter al Diviziei A, în sezonul 1999-2000), Vali Savadoși (organizatorul meciurilor ”Generației de Aur”) și Alexandru Clement(component al echipei fostelor glorii).

Alături de aceștia, inițiatorul proiectului – primarul Cristian Matei și oficialii noului proiect fotbalistic care a luat naștere la Turda, concretizat în clubul Sticla Arieșul Turda, vor susține prima conferință de presă oficială a noului club.

De asemenea, tot mâine de la ora 17.00, invităm reprezentanții presei și turdenii iubitori ai fotbalului, la primul meci oficial al noii echipe de seniori a Turzii, Sticla Arieșul Turda, care va evolua în Cupa României, ediția 2017/2018, împotriva echipei FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj Napoca. Jocul se va disputa pe stadionul Municipal din Turda, în tribună fiind prezenți și invitații de seamă prezentați anterior.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh