19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 felezeuConsilierul Cristian Felezeu (PNL) a avut mai multe solicitări de adresat executivului, la punctul ”Întrebări, interpelări”, de la finalul ultimei ședințe ordinare a Consiliului local Turda. O primă solicitare, reînnoită a fost aceea de a se lua măsuri pentru eradicarea fenomenului cerșetoriei, răspândit pe întreaga suprafață a municipiului Turda. ”Am să revin cu această solicitare până când voi vedea că s-a făcut efectiv ceva în acest sens”, a punctat Cristian Felezeu care a avut apoi și o propunere foarte interesantă: ”Vreau să propun înființarea unui Serviciu de administrare a bazelor sportive, a parcurilor și lacurilor din municipiul Turda. Eu cred că există această necesitate, înființarea unei societăți care să administreze în mod corespunzător, întreținute în mod corespunzător.

La fel, bazele sportive ale orașului pot fi valorificate mult mai bine prin înființarea unei asemenea societăți”, a spus Felezeu.

cordisConsilierul local Lucian Cordiș, (PD-L) pare a fi de acord cu propunerea lui Felezeu, pentru că a  solicitat executivului condus de șeful său de partid, primarul Tudor Ștefănie, să aloce sumele necesare achiziționării unui tractor care să taie iarba și să facă lucrări de întreținere la baza sportivă municipală. ”Avem cinci terenuri de fotbal, mari și late”, a spus Cordiș, iar pentru tunderea ierbii cheltuim 5-6 milioane lunar, numai pentru benzină. Trebuie să găsim o soluție și de aceea vă propun să găsim sumele necesare pentru o astfel de investiție”, a spus Lucian Cordiș, un fervent susținător al fenomenului fotbalistic, alături de Dorel Corpodean, consilierul PC care se ocupă în acest moment de administrarea bazei de la Stadionul Municipal Turda. Acesta a solicitat de peste un an alocarea sumei necesare pentru achiziționarea unui utilaj de tuns iarba performant și eficient. Între timp, Clubul FC Arieșul 1907 se descurcă  așa cum poate, închiriind  sau împrumutând utilajele necesare întreținerii terenurilor sportive.

La final, ca și alți colegi ai săi care au avut propuneri asemănătoare, Cristian Felezeu a propus executivului să facă demersurile necesare pentru extinderea rețelei de iluminat public și pe strada Iazurilor, care face legătura între strada Cuza Vodă din cartierul Turda Nouă și Cartierul Flora Park.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh