28
Joi, Mar
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

bloc-oBlocul ”O”, din sensul giratoriu, este un imobil căruia autoritățile locale nu-i dau de capăt. Fără a fi finalizat vreodată el este, deja, o ruină. Unii factori de decizie de la nivelul municipiului Turda cred chiar că structura sa de rezistență ar fi afectată după ce a fost bătut de intemperii de la revoluția din 1989 încoace.

Președintele PSD, Cristian Matei, bunăoară, lansează o altă abordare referitoare la această problemă:” Am avut iniţiativa, am mai spus-o şi cu altă ocazie, doresc ca acel credit pe care municipalitatea, Consiliul Local l-a luat pentru Blocul O, pentru renovare, să, fie folosit, tot printr-o decizie luată de forul deliberativ pentru refacerea și modernizarea unor drumuri”, susține Matei, care argumentează: ”Blocul O, de 24 de ani, este în bătaia vântului. Blocul O trebuie să sufere o expertiză,  pentru că în decursul timpului a trecut printr-o pleiadă de destinaţii şi de proprietăţi.

A fost ba al Consiliului Local, ba al Ministerului de Interne. Acum, acolo chiar dacă s-ar reface de către municipalitate, avem obligaţia în acest moment să dăm, nu mai ştiu exact, 15-20 apartamente Ministerului de Interne.  Dacă poate să aloce Ministerul de Interne nişte bani atunci, în colaborare cu Consiliul Local, s-ar putea face ceva, altfel este greu, pentru că probabil nu vom primi banii pentru apartamente. Părerea mea este că cel mai bun lucru ar fi să îl scoatem la licitaţie, să i se facă o expertiză tehnică şi cine doreşte să deblocheze situația, dar pentru asta trebuie să rezolvăm problema cu Ministerul de Interne înainte. Deci, este o situaţie încurcată, o situaţie care trenează, o situaţie care deranjează şi am reuşit să luăm un credit în lei pentru acest obiectiv, dar nu reuşim să deblocăm situaţia juridică a lui. Ca atare, consider că cel mai bine pentru Consiliul Local ar fi să ne reorientăm, să schimbăm destinaţia banilor şi să facem străzi”, susține liderul USL, Cristian Matei..

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh