20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imagePNȚ-CD Turda a revenit la viață după ce membrii săi au dispărut din viața politică a societății turdene, prin toamna anului 2007. Ultimul lucru care s-a auzit despre această formațiune a fost demiterea președintelui acesteia, Sorin Bichiș, cel care a trecut la PDL și care este liderul grupului PDL-UDMR din Consiliul Local Turda.

La alegerile care s-au desfășurat marți, 17 decembrie, de la ora 17, profesorul Alexandru Ignat a lansat o moțiune


cu care a obținut votul de încredere al colegilor săi de partid, care l-au investit drept lider al PNȚ-CD Turda. Adunarea generală a fost condusă de profesorul Dan Horea , președintele Organizaţiei Județene a PNŢ-CD Cluj.
"Biroul Partidului vrea refacerea Partidului National Țărănesc Creștin Democrat din Turda prin atragerea de noi membri, refacerea organizației de tineret și de femei a partidului, actualizarea bazei de date cu membrii partidului și implicarea mai eficienta a Thumbnail imageacestora în activitățile partidului. De asemenea, dorim înființarea unor organizații locale în unele Thumbnail imagelocalități limitrofe Turzii și am început cu Săndulești al cărei reprezentant a venit la organizația noastră. Vrem o bună și eficientă gestionare contabilă și financiară a organizației, vrem să fim o organizație puternică de care să se țină seama atât local cât și la nivel județean sau național", a spus Alexandru Ignat care a încheiat spunând: "Pentru toate acestea vă cer să ne validați, ca să putem porni de aici, de la Turda, un proiect viabil, care să fie recunoscut și de celelalte partide locale și, mai ales, de comunitatea turdeană".
Dacă va fi validată de organizația județeană a PNȚ-CD, noua conducere a filialei turdene a țărăniștilor, va fi următoarea: preşedinte – prof. Alexandru Ignat, secretar – Emil Nemeş, vicepreşedinţi - Dinu Marțian, Simion Hădărean, Ioan Pătăceanu, Marta Pozsony, Thumbnail imageThumbnail imageRadu Pârv; membrii supleanți: Vasile Mirea, Alexandru Mileşan şi Ioan Maier. Emil Nemeș va fi și trezorierul PNȚ-CD Turda.
"Noi trebuie să facem cunoscut prin toate mijloacele legale doctrina noastră, să propagăm idei și nu temperamente, să încercăm să îndreptăm publicul, comunitatea, si mai ales publicul tânăr spre o gândire morală, realistă pe plan social. De la noi, dacă s-ar putea, să se propage un nou stil de abordare a politicii pe plan local și chiar național", mai susține Alexandru Ignat în moțiunea intitulată "Reîntoarcerea societăţii la ideile fundamentale ale naţional-ţărănismului - democraţie desăvârşită, patriotism luminat, morală creştină şi dreptate socială".
La ședința de dare de seamă și alegeri a organizației PNȚ-CD Turda a participat și o delegație a țărăniștilor clujeni, condusă, cum spuneam mai sus, de președintele Dan Horea.

Thumbnail image

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh