20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageConducerea municipalității turdene a coborât azi în stradă pentru a aduce un omagiu doamnelor și domnișoarelor fără de care viața bărbaților turdeni ar fi mult mai urâtă și, de ce nu, mai grea. Exemplul l-au dat, încă de la primele ore ale dimineții, primarul Tudor Ștefănie și viceprimarul Lucian Nemeș, doi

politicieni carismatici din mâna cărora este o plăcere pentru doamne să primească flori. Sute de flori au împărțit cei doi din fruntea Thumbnail imageexecutivului turdean, secundați de unii șefi de servicii din cadrul Primăriei municipiului Turda. Funcționarii și aleșii locali au început să dăruiască fiecărei femei ce le-a ieșit în cale câte o garoafă, pornind din Zona Materna, considerată una dintre cele mai aglomerate, și continuând apoi în tot centrul istoric, de la fosta judecătorie până în jos, la primărie.

Femeile s-au arătat încântate și au răsplătit gestul politicienilor cu mulțumiri și zâmbete, chiar dacă viața economică și socială din ultima vreme este cum este, iar greutățile zilei aștern umbre mai ales pe chipul dragelor noastre consoarte, mame, prietene sau cunoștințe. Exact acesta era scopul florilor dăruite azi, cu ocazia Zilei Femeii, de a aduce o frântură de zâmbet măcar și o fărâmă de Thumbnail imageoptimism în sufletul reprezentantelor sexului frumos.Thumbnail image

Primarul Ștefănie și viceprimarul Nemeș nu au ezitat să intre și în magazine unde vânzătoarele aflate la muncă au primit și ele câte o floare, ca simbol al prețuirii din partea aleșilor locali.

Obiceiul de a dărui flori simplelor cetățene este unul care a devenit deja tradiție iar Thumbnail imagecei aflați în posturi de conducere în cadrul Primăriei municipiului Turda ar face bine să nu uite, an de an, odată cu venirea primăverii, să omagieze pe cele ale căror voturi le cer o dată la patru ani.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh