18
Sam, Mai
10 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageDeputatul de Turda, Mircea Irimie, nu a lipsit, de Ziua Femeii, din mijlocul reprezentantelor sexului frumos din colegiul său. În jurul amiezii, împreună cu colegii săi din Partidul Conservator, filiala Turda, a  oferit zeci, poate sute, de garoafe de toate culorile femeilor pe care le-a întâlnit prin zona centrului istoric al municipiului Turda și nu numai.

Unele dintre sărbătorite au primit bucuroase darul simbolic oferit de politician, Thumbnail imagealtele au profitat de moment și i-au adus la cunoștință diferite probleme cu care se confruntă. Deputatul Mircea Irimie le-ai invitat pe acestea, politicos, la sediul biroului său unde se organizează audiențe deschise tuturor cetățenilor din zonă.

În periplul său prin oraș, deputatul a fost însoțit de o echipă întreagă de conservatori, în frunte cu vicepreședinții de filială Cristian Ințe și Bogdan Aron, oferind femeilor nu numai Thumbnail imageflori ci și câte o felicitare, mici atenții destinate a însenina, măcar pentru un moment, frunțile turdencelor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh