19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Azi, vineri, 15 iunie 2018, Conducerea Primăriei Cluj-Napoca și a Consiliului Județean Cluj a organizat o gală de premiere a echipelor de fotbal CFR și „U” Cluj, respectiv de fotbal feminin, Olimpia Cluj. Totodată, cei de la CJ Cluj au anunțat că îi vor premia pe handbaliștii de la Potaissa Turda, pentru performanța obținută prin cucerirea Cupei Challenge la handbal masculin.

Totodată, după ce a alocat clubului turdean o sumă egală cu a altor echipe din alte sporturi și din ligi inferioare, net în urma turdenilor, ca și performanțe, se pare că, în urma criticilor primite din toate părțile, inclusiv din partea noastră (vezi articolele Vin bani la Turda pentru handbal, fotbal și... pescuit. Dar, oare, s-au împărțit corect? și Nu vă este rușine, domnule Tișe? – clic pe titluri pentru a le citi), conducerea CJ Cluj a revenit la sentimente mai bune față de handbalul turdean, cel puțin...
Anunțul a fost făcut de primarul turdean Cristian Matei, în cadrul ședinței consiliului local de miercuri, 13 iunie 2018: „Aș vrea să vă anunț că, conducerea Consiliului Județean, după ce a dat dovadă de, nici nu știu cum să mă exprim, și a tăiat toate fondurile de la Clubul Potaissa Turda, acum, după performanța pe care a obținut-o acest club, s-au trezit și vineri au invitat toți băieții, în frunte cu conducerea clubului, pentru a fi premiați. Deci, când am obținut performanța suntem importanți, inclusiv pentru domnul Tișe, cu promisiunea că în iulie va avea loc o rectificare și o să încerce să repare răul pe care l-au făcut la atribuirea sumelor pe legea 350. Așadar, valoarea rămâne valoare, suntem o valoare în handbalul județean, în cel național și, până la urmă, acest lucru trebuie recunoscut”, a transmis primarul Cristian Matei în plenul ultimei ședințe a Consiliului local.
Vom vedea dacă Tișe și ai săi se vor ține de cuvânt, dând „Cezarului ce-i al Cezarului”, în cazul de față Cezarul fiind Municipiul Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh