24
Sam, Oct
82 New Articles

Politic
Typography

„Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și liviu alexa cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție.

Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern”, a postat deputatul PSD Cluj, turdeanca Cristina Burciu pe pagina sa de Facebook.

Iar noul președinte al Organizației PSD Cluj, Liviu Alexa, a dezlănțuit imediat un atac fără precedent asupra conducerii PSD Turda, cu precădere împotriva primarului Cristian Matei și a deputatului Cristina Burciu, cu acuzații și vorbe grele, într-un „interviu” publicat de Ziar de Cluj, publicație cunoscută în zonă ca aparținând președintelui PSD Cluj, Liviu Alexa. Tot acolo s-au declanșat și alte „articole”, care nu au nicio legătură cu presa, nesemnate de vreun jurnalist ci de... „Ziar de Cluj”.

Pentru a-i păta imaginea deputatului turdean spune că PNL i-a oferit 200 000 de euro lui Burciu ca să trădeze”, adică nu spune că ea a primit acești bani, pentru că ar fi trebuit să dovedească asta, ci doar că i s-ar oferit, suficient însă ca imaginea ei sa aibă de suferit.

Liviu Alexa este un personaj controversat, unul dintre puținii șefi de partid proveniți din presă și care s-a exprimat în repetate rânduri jignitor la adresa jurnaliștilor din Cluj și nu numai.

Primarul Cristian Matei a postat, tot pe Facebook: „Consider că decizia doamnei Burciu este una corectă.

Trebuie să înțelegem cu toții că nu mai putem să permitem ca răfuielile politice să afecteze soarta acestei țări! Pentru binele cetățenilor, trebuie să înțelegem că România are nevoie de un Guvern funcțional care să închidă bugetul, să adopte rectificarea și să realizeze un nou buget.

Ca primar al municipiului Turda, susțin o decizie corectă pentru binele comunității pe care o reprezint și pentru toți românii care în lipsa unui Guvern funcțional vor fi evident afectați de această stare de incertitudine, de lipsa bugetului de stat pentru anul viitor și de o situație în care nu își vor putea primi salarii pe finalul anului.

Mă așteptam la această reacție din partea conducerii PSD Cluj și mi-am asumat să apăr interesele cetățenilor cu orice preț”, arată primarul Cristian Matei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh