27
Sam, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Fostul deputat turdean, Mircea Irimie, nu o poate ierta pe Steluța Cătăniciu, fosta sa colegă din ALDE. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Irimie, care a anunțat că va candida, din nou, pentru funcția de primar la alegerile locale de anul acesta, o desființează pur și simplu pe Cătăniciu, dar nu-l iartă nici pe Călin Tăriceanu, care l-ar fi sacrificat în detrimentul colegei de la Cluj.mircea irimie

Iată răbufnirea lui Mircea Irimie: „Pentru cine am fost dat la o parte de Tăriceanu.
Dragi prieteni am descărcat de pe site-ul Parlamentului activitatea mea din Camera Deputaților, 25 de luări de cuvânt, 47 de declarații politice și 94 de întrebări și interpelări. Am avut 96 de propuneri legislative dintre care, la aproximativ 20, eu am fost inițiator iar la celelalte am fost co-inițiator. Din cele 96 de propuneri legislative, 22 au devenit legi fiind semnate de cei doi Președinți ai României (Traian Băsescu și Klaus Johannis) fiind publicate în Monitorul Oficial.
Dar, pe lângă această activitate postată pe site, pentru susținerea propunerilor mele legislative am participat la aproximativ 100 de Comisii de Specialitate în Senat sau în Camera Deputaților. De asemenea, am fost inițiatorul și organizatorul primei delegații parlamentare la Roșia Montană însoțit de presa din Turda, Cluj-Napoca și Alba Iulia. La această acțiune. pe lângă parlamentari au participat și Feneșer Gheorghe, Prefectul județului Alba, mineri, jandarmi, 30 de primari și viceprimari din Munții Apuseni și reprezentanți ai ONG- uri și RMGC.
În urma demersurilor mele la Ministerul Sănătății, Spitalul municipal din Turda a primit, în perioada miniștrilor Eugen Nicolăescu - 2 milioane Ron, Nicolae Bănicioiu - 4,5 milioane Ron și Achimaș Patriciu Cadariu Andrei - 4,5 milioane Ron .
În urma modificării legii Bugetului am făcut demersuri la Ministerul Finanțelor și am obținut 11,9 milioane Ron echilibrare bugetară pentru Primăria Turda.
Pentru Mănăstirea Mihai Vodă, în anul 2013 am adus 30 000 Ron, în 2014 - 50 000 Ron, în 2015 - 90 000 Ron iar în 2016 - 300 000 Ron.
Acestora li se adaugă multe alte demersuri pentru multe primării din Colegiul meu dar și pentru Asociația Luptătorilor din Revoluția Română sau asociații sau federații din sport, medicină (fizioterapeuți, dieteticieni și nutriționiști), pensionari etc.
Daca aș fi fost dat la o parte pentru un parlamentar care ar fi avut o activitate mai amplă ca și mine aș fi acceptat fără reproșuri, dar recunosc că mă doare să văd că cine a fost trimis în locul meu nu a avut activitate și nu a reprezentat cu adevărat județul Cluj.
Nu îmi este rușine pentru activitatea mea și umblu cu fruntea sus pentru că nu am făcut Turda și județul Cluj de rușine și nu mi-am irosit 4 ani din viață.
Sunt PRO ROMÂNIA pentru că îmi pasă de ROMÂNIA  și o iubesc!”
, declamă fostul deputat de Turda, Mircea Irimie, care atașează și o captură dintr-o publicație clujeană, care să îi întărească afirmațiile la adresa fostei sale colege, Steluța Cătăniciu. 

Mircea Irimie uită, însă, să precizeze că Steluța Cătăniciu, ca și Călin Tăriceanu, au fost extrem de prolifici ca aliați ai PSD, în sprijinirea abuzurilor și asalturilor pe legile justiției. Și probabil, asta le-a ocupat tot timpul...

Pin It

Comments   

# Sorin Saveanu 2020-02-18 20:47
Mirciulica baiatule...hai sa fim corecti. In biroul judetean ALDE unde eram paritari fostii PLR-iti si fostii PC-isti, cand s-au votat candidaturile pentru camera deputatilor ai pierdut cu 24 la 4. Un barbat adevarat si-ar tine gura pe tema asta. In fond, ai pierdut "in lupta dreapta" asa ca refularile personale pe FB sunt...caraghioase. Eventual stam la dispozitie pentru vreo eventuala discutie pe aceasta tema...din cate cunoastem, nu cred ca va avea loc. Sa auzim de bine. Sorin Saveanu, vice ALDE CJ
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh