21
Sam, Sep
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Venind spre Turda cu prosteala lui Simion, îl găsim pe Adrian Nap, fostul candidat de primar al AUR, promovând și îndemnând oamenii să semneze contractul cu Simion, așa cum el însuși a făcut. De ce o fi semnat Nap contractul? Din slugărnicie față  de cel considerat omul rușilor în politica românească? Din interes? Ar vrea să apuce la un apartament mai ieftin, pe banii celorlalți români, care nu-l înghit pe Simion și manipulările lui ieftine? Asta nu cred, pentru că el are deja, cel puțin trei apartamente, o casă și un spațiu comercial, împreună cu soția sa, totalizând o suprafață de peste 329 metri pătrați. Să mai spunem că, conform declarației sale de avere, apartamentul din Cluj-Napoca și casa, au fost achiziționate în timpul ultimului său mandat de consilier local. Asta pentru cei pe care v-a prostit că o să vă ajute, dacă-l votați, că o să facă, o să dreagă pentru voi. Să ne contactați, vă rog, cei pe care Nap și Irimie v-au ajutat, ca să afle și alții că nu sunt doar niște politicieni mincinoși care nu dau doi bani pe alegători.

Trebuie să mai știți, cei care vă propuneți să îl urmați „cu ochii închiși” pe Nap că, tot în conformitate cu declarația sa de avere, în luna decembrie 2023 a vândut un garaj propriei sale firme, la un preț foarte probabil mult peste prețul pieței. Nu mai puțin de 65000 de lei, adică 13.000 de euro. Dar și un VW Pasat pe care îl avea de mulți ani cu 78.000 de lei, 15.600 de euro. L-a vândut tot propriei firme, la prețul acela existând pe piață VW Passat din 2021!

Chiar în aceste zile, în zona unde Nap avea activitatea economică, se vinde un garaj dotat cu toate cele necesare cu 6.000 de euro, dar nu-l cumpără nimeni.

Atât garajul cât și automobilul, le-a vândut nu „noaptea, ca hoții”, ci în ultima zi a anului, pe 31 decembrie 2023, duminica! Poate chiar de Revelion!

Cei care au firme știu de ce fac întreprinzătorii vânzări de acest gen, care ar putea părea suspecte în cazul unui control din partea ANAF.

Dar ce să te aștepți de la un politician al cărui șef de partid este cercetat penal pentru instigarea la falsificare de semnături dar și pentru infracțiunea de constituire a unui grup infracțional?

 

Citește întregul articol aici: https://turdainfo.ro/index.php/mai-multe/ancheta/26185-simion-promite-orice-pentru-a-fi-votat-alesii-aur-de-la-turda-au-apartamente-dar-mai-vor-au-credite-si-vor-sa-preluam-noi-achitarea-dobanzii

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh