29
Vi, Mar
17 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageConsilierul local USL, Cristian George Felezeu, a depus o interpelare în cadrul plenului ședinței Consiliului local Turda, adresată conducerii primăriei și respectiv conducerii Companiei de Apă ”Arieș”. Documentul, semnat de toți consilierii din cadrul grupului USL Turda, are următorul conținut: ”Subsemnatul, ing. Felezeu Cristian George, consilier al Consiliului local Turda, în numele grupului USL, referitor la lucrările proiectului ~ Extindere și reabilitare rețele de apă canal mun. Turda și Câmpia Turzii~, vă transmit următoarea solicitare: Având în vedere starea dezastruoasă a carosabilului, a trotuarelor și a spațiilor verzi afectate de lucrări în cadrul proiectului mai sus amintit, vă solicităm ca, în termen de 10 zile, să prezentați Consiliului locala al municipiului Turda o informare cu privire la refacerea carosabilului, a trotuarelor și a spațiilor verzi, pe toate străzile afectate de lucrări care sunt în administrarea domeniului public al municipiului Turda”, se solicită în documentul consilierului liberal.

După care acesta specifică faptul că informarea solicitată ar trebui să cuprindă următoarele: 1. Procese verbale de recepție refaceri carosabil la starea inițială – număr și data, pentru fiecare stradă; 2. Dacă au fost făcute notificări pentru remedierea defectelor referitoare la refaceri, număr și data și pentru ce străzi; 3. Termenul de remediere a defectelor sau a refacerilor necorespunzătoare, număr, data, termen de remediere.

Consilierul Cristian Felezeu menționează în finalul solicitării sale că acțiunea sa vine în urma numeroasele solicitări primite de alesul local de la cetățenii urbei, el fiind susținut în acest demers de colegii săi din grupul de consilieri locali USL, Cristian Matei, Emil Molnar, Ovidiu Micu, Nicolae Roş, Radu Panait şi Dorel Corpodean.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh