25
Joi, Apr
2 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

zmt-2014-7Partea de seară a Zilelor municipiului Turda, de fapt cea mai așteptată porțiune a celor trei zile de distracție, a fost, în fiecare zi, cea mai de succes. Participarea unor artiști de nivel local dar și dintre cei apreciați la nivel național, au făcut ca lumea să se adune pe măsură ce baremul aprecierii lor față de vedete creștea.

zmt-2014-9Astfel, în prima seară, dacă la începutul recitalului DJ Sava &Raluk au asistat doar câteva zeci de persoane, pe măsură ce soarele părăsea centrul istoric al orașului, turdenii s-au înmulțit, astfel că, la Zdob și Zdub erau, deja, sute de turdeni, pentru ca, la vedeta primei seri, Smiley, să asiste mii de tineri și nu numai, care au cântat și dansat împreună cu foarte îndrăgitul solist vocal.

În cea de-a doua seară lucrurile s-au petrecut în mod similar, scena instalată în spatele statuii lui Avram Iancu atrăgând ca un magnet pe turdeni, cu mic cu mare. Astfel, asistența a aplaudat la scenă deschisă, la propriu și la figurat, evoluția tinerilor de la Simpatix Grup, instruiți de profesorul Ioan Gherman, apoi, cu și mai mult aplomb pe deja consacratul folkist turdean Adrian Sărmăşan. De la ora 19 pe scenă au urcat turdenii de la ANER, urmați de îndrăgita trupă de turdeni, Hazard cărora li s-a alăturat deja de câțiva ani, superba voce Aminda.

zmt-2014-10De la ora 20, cei prezenți în centru municipiului au putut admira fete și băieți arătoși și bine îmbrăcați, într-o foarte apreciată paradă a modei. Finalul fulminant al serii a fost gestionat de Elena Gheorghe, prezentă din nou la Turda, alături de frumoasele component ale trupei sale de dans.

zmt-2014-11

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh