25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

premiere-zmt-primarie-4O sută douăzeci și unu de angajați ai Primăriei municipiului Turda au fost felicitați de primarul Tudor Ștefănie și de viceprimarul Lucian Nemeș, alături de șefa Serviciului Relaţii Publice şi Resurse Umane, Roxana Popescu.

Organizarea momentului a aparținut Casei de Cultură a municipiului Turda, iar explicațiile privind ideea și finalizarea au venit chiar din partea șefei instituției: ”Din iubire, respect, colegialitate am organizat o activitate pentru colegii noștri din primărie. Am pregătit un program special pentru dumneavoastră, cei care aveți peste 10 ani de activitate în Primăria Turda. Vrem să ne aducem prinosul nostru de recunoștință și respect”, a spus Felicia Răcean, directorul Casei de Cultură Turda.

premiere-zmt-primarie-2Dincolo de felicitările venite din gura primarului, cele mai prețioase cuvinte ale acestuia au fost următoarele:

”Vreau să vă reamintesc că atunci când am pornit la muncă împreună ne-am propus lucruri mărețe, dintre care pe multe le-am realizat deja. În același timp, dacă înseamnă ceva pentru dumneavoastră, în afară de dragostea eternă pe care o port familiei mele, dumneavoastră urmați în inima mea. O dragoste eternă pentru ce ați făcut pentru mine și pentru dumneavoastră”, le-a transmis, vădit emoționat, primarul Ștefănie colegilor din subordinea sa.

La rândul său, viceprimarul Lucian Nemeș a transmis câteva gânduri bune actualilor săi colegi: ”Doresc să vă felicit pe cei prezenți astăzi aici, marea majoritate veți primi un premiu de fidelitate, ceea ce înseamnă că ați găsit în Primăria Turda un colectiv strâns, pe care l-ați ținut alături și alături de care ați obținut performanțe atât profesionale cât și pe alte planuri. Vă felicit pe toți și vă asigur că, din partea mea, aveți tot sprijinul din lume”, a spus viceprimarul Lucian Nemeș.

Primarului Tudor Ștefănie i-a fost trimisă o scrisoare de apreciere din partea unei foste lucrătoare din Primăria Turda pe care Roxana Popescu a citit-o iar organizatorii i-au înmânat o diplomă intitulată ”de trei ori primar” și dedicată ”celui mai iubit primar”.

premiere-zmt-primarie-4Mai întâi au fost premiați cei din conducerea Primăriei Turda, în frunte cu directorul executiv Doina Adace 9care este de 22 de ani angajata instituției). A venit rândul celor mai longevive angajate, Angela Hirișcău, cu peste 37 de ani vechime,  și Felicia Răcean, cu peste 30 de ani vechime în cadrul serviciilor din Primăria Turda.

În cadrul ceremoniei de acordare a diplomelor pentru fidelitate au fost premiate și persoanele cu peste 20 de ani vechime dar și cele cu peste 10 ani de muncă în Primăria Turda.

premiere-zmt-primarie-1Cei de la Casa de Cultură au pregătit și două momente artistice, susținute de un grup de cântăreți de la Școala populară de Arte ”Tudor Jarda” din Cluj Napoca și de corul ”Armonia”, condus de preotul Sebastian Zăhan.

La final, o poză de grup a imortalizat momentul mai mult sau mai puțin emoționant pentru cei din Primăria municipiului Turda, pagină de istorie a administrației locale care merită prețuită de cei care au trăit-o.premiere-zmt-primarie-3

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh