22
Sam, Iun
5 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 zmt-2013-7Prima seară de concerte prilejuită de Zilele municipiului Turda 2013 a început cu o oarecare întârziere însă așteptarea turdenilor a meritat. Trupa născută și plecată de la Turda, dar care are și azi în componență doi turdeni de mare talent, Hazard, a făcut un show de zile mari, tinerii spectatori cântând împreună cu trupa și minunata voce a Amindei. Aceștia au încântat asistența cu piese de succes din repertoriul propriu dar și din cel internațional.

Câteva sute de turdeni, poate mii, au cântat cu cei de la hazard însă aceasta a fost doar încălzirea înaintea evoluției pe scena din central orașului a celor de la Cargo, care i-au aruncat într-o ”ploaie a sentimentelor și melancoliei” pe tinerii sau mai vârstnicii fani cu piesa aflată pe buzele tuturor intitulată chiar așa, ”Ploaia”.

Petrecerea din prima seară s-a încheiat după ora 23 însă grupurile de turdeni parcă nu se dădeau plecați spre casă. În jurul miezului nopții, totuși, centrul istoric al orașului s-a golit de petrecăreții plecați acasă cu gândul la concertele de a doua zi, cu Adrian Sărmășan, Pepe și Ștefan Bănică jr. pe afiș.zmt-2013-2zmt-2013-3zmt-2013-4zmt-2013-5zmt-2013-6zmt-2013-1

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh