28
Ma, Mai
16 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 caravana-golden-brau-2Caravana distracției, venită din partea unei mărci de bere care investește foarte mult în publicitate a ajuns și la Turda cu trei zile de… așa cum îi spune și numele, distracție.

Dacă vineri turdenii au ascultat doar muzică dată la maxim și au putut să consume mici, grătare, hamsii, stinse cu multă, multă bere, sâmbătă lucrurile s-au schimbat complet. După ce soarele arzător ași-a mai domolit dogoarea, turdenii au participat în număr mare la concursurile distractive cu premii oferite de Golden bBrau, răspunzând chemărilor nenumărate din partea Americanului, din seria ”La bloc”, difuzată de Pro TV.

Concursuri cu trotineta printre jaloane reprezentate de PET-uri pline cu berea promovată, aruncarea la țintă cu mingea de celuloid de la ping-pong sau cu cea, mult mai mare, de baschet, i-au ajutat pe turdeni să petreacă clipe plăcute recompensate, pe deasupra, cu premii din partea sponsorului.

caravana-golden-brau-1Însă maximul distracției a fost atins odată cu urcarea pe scenă a Elenei Gheorghe și frumoaselor animatoare care asigură antrenul vizual celor dornici de petrecere.

Ziua de duminică fiind după închiderea ediției, nu o putem descrie. Însă programul arăta aceleași coordonate ca în ziua de duminică, cu jocuri și concursuri supravegheate de Americanul, un show dj Radio 21 și un concert susținut de Ștefan Stan.

Una peste alta, Caravana Berii ”Golden Brau” a reprezentat un succes pentru turdeni, un preambul sau încălzire pentru mega-distracția ce urmează în 30 august-1 septembrie, când se vor desfășura, tot în centrul istoric al orașului, Zilele Municipiului Turda.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh