08
Sam, Aug
52 New Articles

Eveniment
Typography

Ziua Distinșilor Vizitatori a exercițiului româno-american DACIAN REAPER-20 va avea loc marți, 11 februarie, începând cu ora 11.30, în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii.daceian reaper

Cu această ocazie, vor fi prezentate principalele informații referitoare la exercițiu și va fi organizată o expoziție statică ce va include tehnică militară din dotarea bazei aeriene, precum și aeronava fără pilot de tip MQ-9 Reaper.

În perioada ianuarie-martie 2020, Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii este gazda exercițiului româno-american DACIAN REAPER-20, exercițiu organizat și planificat în cursul anului 2019.

            Militarii americani fac parte din 52nd Expeditionary Operations Group Detachment 2, unitate care își îndeplinește misiunile de informații, supraveghere și cercetare de pe aeroportul Miroslawiec, Polonia, și aparține 52nd Fighter Wing din cadrul Bazei Aeriene Spangdahlem, cu sediul în Germania.

            Statele Unite ale Americii colaborează îndeaproape cu România pentru a consolida capacitățile de apărare colectivă și pentru a spori securitatea regională.


 Biroul de presă

 

Foto: Montaj Turda Info

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh