17
Lun, Iun
9 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Câştigătorul turdean al Medaliei de Bronz la olimpiada internaţională de Biologie, Robert Heler, va fi premiat de preşedintele Traian Băsescu.

Fostul elev al Colegiului Naţional Mihai Viteazu a fost invitat, alături de profesoara care l-a pregătit pentru performanţă la cel mai înalt nivel, Maria Ceclan, la o manifestare intitulată “Săptamâna excelenţei în educaţie şi învăţământ”.

Manifestarea este organizată în perioada 22-26 septembrie de PREŞEDINŢIA şi GUVERNUL  ROMÂNIEI iar în cadrul ei vor fi premiaţi tinerii cu rezultate la Olimpiadele Internationale.
Pentru că tânîrul Robert Heler se află deja în SUA, unde studiaza GENETICA MOLECULARA SI INFORMATICA, elva fi reprezentat la întâlnirea cu şeful statului de tatăl său. După ce a obţinut locul trei la Olimpiada Internaţională de Biologie de la Mumbai, India, tânărul turdean şi-a dovedit încă o dată pregătirea de excepţie la Universitatea Richmond din Virginia unde după o lună de evaluări a obţinut cele mai mari calificative din seria lui, fiind deja cooptat într-o echipa de cercetare interdisciplinară.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh