20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Primăria Municipiului Turda, în colaborare cu Centrul de Tineret Turda, Asociaţia Slow Food Turda,  Fundaţia Doriana, Asociaţia Turda-TIN, vă invită să onoraţi iniţiativa organizaţiei World Wide Fund for Nature şi să fiţi prezenţi, în data de 31 martie 2012, între
orele 20.30 – 21.30, pe platoul din faţa instituţiei, pentru a vă alătura evenimentului universal „ORA PĂMÂNTULUI.”

Aceasta este cea mai mare acţiune voluntară ecologistă din istorie, implicând milioane de oameni din întreaga lume. Sâmbătă, 31 martie, preţ de 60 de minute, oameni şi instituţii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge luminile. În anul 2011, peste 5200 de oraşe, din 135 ţări, au participat la acest demers mondial. România a răspuns cu 53 de localităţi, printre care avem plăcerea să regăsim şi municipiul nostru. Evenimentul „Ora Pământului” a fost organizat pentru prima dată în 31 martie 2007, la Sydney, în Australia şi a devenit un an mai târziu, cea mai mare acţiune colectivă de stingere a luminilor din istorie. Mesajul evenimentului este atât unul simbolic, încurajând gestul de a stinge lumina în efortul global de a atrage atenţia asupra problemelor de mediu actuale, cât şi unul practic, promovând economisirea energiei prin mijloace simple, atât în cadrul restrâns al familiei, cât şi în companiile sau instituţiile în care ne desfăşurăm activitatea.  Este un angajament simbolic de a ne schimba stilul de viaţă, de a reduce impactul negativ asupra mediului, pentru binele planetei care ne susţine viaţa.

Primăria Municipiului Turda are plăcerea de a-i invita pe toţi cetăţenii să răspundă în spiritul acestei manifestări, care sperăm să capteze interesul dumneavoastră şi să devină o tradiţie cu care oraşul nostru să se poată mândri.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh