16
Ma, Apr
13 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„De ce ne-ați abandonat?” este întrebarea pe care o adresează basarabeni de toate vârstele și toate ocupațiile președintelui Klaus Iohannis, premierului Dacian Cioloș, liderilor de partid, deputaților și senatorilor din România, într-un videoclip fără precedent.

Domnule prim-ministru Dacian Cioloș, și eu sunt româncă! Cui m-ați lăsat?”, îl întreabă pe șeful Executivului de la București o bunică de la Chișinău.

Sub genericul „Noi nu v-am uitat!”, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 îi îndeamnă pe toți bucureștenii, dar și pe românii din Țară, care doresc unirea cu Republica Moldova, să participe la marșul „Luptă pentru Basarabia”, care se va desfășura sâmbătă, 22 octombrie, ora 14:00, cu plecare de la Hanul lui Manuc (Piața Unirii).

Frații noștri de peste Prut au nevoie ca politicienii de la București să treacă de la vorbe la fapte în ceea ce privește destinul comun al României și al Republicii Moldova. Populația din Republica Moldova trebuie să primească un răspuns de la cel mai înalt nivel de conducere din România. Sâmbătă ieșim în stradă pentru a cere și a obține împreună acest răspuns!”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Videoclipul poate fi descărcat pe adresa https://we.tl/CK7Fox38Op și vizualizat pe https://www.youtube.com/watch?v=ycCVojNetps.

 

 

Platforma Unionistă Acțiunea 2012                                                                17 octombrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh