29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Gemenele Noelia și Andreea Cristurean, eleve ale Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda au pășit cu succes în prima lor competiție internațională de șah. Ele sunt antrenate de inimosul Marin Fântână, cel care pregătește zeci de copii turdeni cărora le deslușește de timpuriu tainele sportului minții, în cadrul Șah Club Potaissa.

Ele au participat la cea de-a XVI-a ediție a  Turneului Internațional al Noilor Generații sub 10 ani, desfășurat în perioada 02-04.12.2022 la Gran Hotel Bali din Benidorm (Spania).

Noelia Cristurean, care a plecat de pe poziția de start nr. 12 din 20 și a terminat pe prima poziție, neînvinsă, cu 4 victorii și două egaluri a câștigat titlul de campioana la grupa 10 ani. Sora sa,

Andreea Cristurean, a reușit 4 victorii din 6 posibile, după ce a plecat de pe poziția 13 de start , s-a clasat pe locul 5, obținând unul dintre cele 5 premii puse în joc de organizatori pe fiecare categorie.

„Felicitări prințeselor, vă iubim și mult succes în continuare! Vă mulțumim celor care credeți în noi, ne sprijiniți și ne antrenați. https://info64.org/xvi-torneo-internacional-de.../standings”, își manifestă bucuria părinții celor două șahiste în devenire, care nu se află la primele premii cucerite, dar care de-acum au prins gustul victoriilor în competiții internaționale.

Le dorim mult succes în continuare!

 

//////////////////////

Citește despre gemenele Cristurean. aici: 

Succese ale micuților șahiști de la Școala din Micro 2

 Vezi lista celor premiați de primarul Cristian Matei în cadrul Galei Excelenței 2022

 Șahistele turdence, campioane naționale la șah!

 Premii aduse de viitorul șahului turdean

 Două surori gemene din Turda, medalii de argint și de bronz la Campionatele Naționale Școlare la Șah!

 Rezultate excepționale pentru șahiștii turdeni, la Cluj-Napoca

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh