05
Dum, Apr
71 New Articles

Politic
Typography

           Așa cum am mai scris și cu alte ocazii, Păunel Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, nu are ochi și pentru Turda. Majoritatea investițiilor și asfaltărilor s-au făcut, în acest al doilea mandat al cj cluj liberalului în zona de nord a județului, la Huedin, Gherla, chiar Dej, iată. Chiar dacă acolo este un primar PSD, iar până în prezent Tișe s-a făcut remarcat prin alocarea sumelor de la bugetul Consiliului Județean pe criterii exclusiv politice,  în funcție de apartența primarului. În mandatul lui Păunel Tișe există o singură constanță, evitarea alocării de sume de la „județ” pentru zona Turda. O zonă care a votat masiv cu PNL, la alegerile din acest an.

Iată un comunicat de presă elocvent pentru această situație și pentru ilustrarea proverbului „pentru unii mumă, pentru alții... ciumă”:

„Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, a participat miercuri, 4 decembrie a.c., la evenimentul prilejuit de punerea în funcțiune, la Spitalul municipal Dej, a noului turn de chirurgie laparoscopică. La eveniment au participat personalul medical care va utiliza echipamentul și conducerea instituției sanitare.

            În valoare de 585.000 de lei, aparatul de chirurgie laparoscopică destinat secției de chirurgie a Spitalului din Dej a fost achiziționat din fondurile Consiliului Județean, care a asigurat din bugetul propriu finanțarea integrală a acestei investiții. 

Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj: „Mă bucur că am avut posibilitatea să sprijin dotarea Spitalului municipal din Dej cu un asemenea aparat ultraperformant, necesar în momente nu tocmai plăcute dar inevitabile din viața concitadinilor mei. Consiliul Județean Cluj a demonstrat încă o dată că este direct interesat de calitatea serviciilor medicale  oferite cetățenilor județului, în această speță, celor din municipiul Dej și localitățile învecinate, tehnologia modernă ajutând pacienții să treacă cu mai multă ușurință peste eventualele intervenții chirurgicale”.

Noul echipament medical face parte dintr-o generație nouă și extrem de modernă de asemenea aparaturi. Chirurgia efectuată printr-o astfel de tehnică minim-invazivă este mai puțin traumatică, necesită o spitalizare mai redusă și permite recuperarea rapidă a pacienților. Succesul laparoscopiei ca metodă chirurgicală rezidă în faptul că medicul poate să vadă și să opereze în interiorul abdomenului pacientului prin intermediul a trei sau patru incizii mici, prin care este introdus tot instrumentarul chirurgical”, se laudă politicienii clujeni.

 Citește articole similare:

Păunel Tișe și ai săi, o nouă bătaie de joc la adresa turdenilor!

Păunel Tișe se răzbună pe cei care i-au strigat: „Blocu', Tişe şi parcarea, strălucesc în toată zarea”

Păunel Tișe, repetent la marile investiții ale CJ Cluj, își ascunde incompetența dând vina pe alte instituții

Nou populism marca Păunel Tișe!

Păunel Tișe se laudă cu peticirea drumului județean care cuprinde porțiunea Băişoara – Buru – limită cu judeţul Alba

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh